2011 m. lapkričio 14 d., pirmadienis

Svajonės

Ar svajonės mus padaro laimingesniais?

Man atrodo, kad viskas priklauso nuo požiūrio ir.. veiksmų. 

Svajonės, tai mūsų galvoje projektuojami vaizdiniai/jausmai/išgyvenimai. Ir viskas priklauso nuo mūsų pačių minčių apie svajones, ir veiksmų.

Mintys apie svajones? Tikrai taip! Ką darote kai galvoje turite svajonę? Pagalvojote, tarkim, apie naują automobilį, ir kokia mintis seka iš kart po to? Jei tai bus "aš niekada tokio neturėsiu", reškia savo pasąmonei duodate vykdyti programą...
<begin>
{AUTOMOBILIS}
      > PADARYTI VISKĄ KAD NETURĖČIAU
<end>
...ir turite užtikrintą pagalbininką padėsiantį pasiekti tai, ko norite. Ir turbūt suprantate, kad jei galvosite priešingai, pasąmonė gaus informaciją, kad tai ką jai sukomandavote, reikia padaryti.

Neseniai nusirito filmo "The Secret" banga. Atrodo, kad užtenka atsisėsti ant sofos, pasvajoti ir... ryt iš ryto atsibusite nuostabiuose rūmuose, ar išėję vietoje Golfuko rasite Ferrari :)

Turiu jums žinių - vieną gerą, kitą blogą.
Bloga - taip nebus. Teks padaryti aktyvius veiksmus, kad svajonė taptų realybe. Kaip? Apie tai dar planuoju rašyti - kaip svajones versti realybe.
Gera žinia - kuo daugiau svajojate, ypač koncentruotai, apie tą patį, tuo lengviau jums daryti veiksmus, priartinsiančius jus link svajonės. Dauguma sėkmingų žmonių turėjo labai aiškias svajones, jie tiesiog žinojo ką norėjo sukurti, ar pasiekti.
Taigi, svajonės mus gali džiuginti, arba priešingai, liūdinti nuolat pagalvojant apie jas, ir primenant sau, kad tai niekada neįvyks.

Yra dar vienas svarbumas - kad galime svajoti, apie tai, kas mums padeda atsiriboti nuo kitų, mus kankinančių problemų. Tačiau čia - dar viena būsima tema.

Ar daug ir drąsiai svajojate? Pasidalinkite komentaruose.

Laimingos dienos!
J.


2 komentarai:

  1. Daug ir drasiai, taip skirta pagal vardą :)))

    Kad svajones virstu realybe labai fainas Maratonas vyksta, kuriame is 92 zmoniu jau 15 lietuviu dalyvauja! Kitas uzbegimas vasario men.

    http://neurokodas.weebly.com/kad-svajon279s-tapt371-realybe-arba-nt-maratonas.html

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.