2012 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Darbų sąrašas... nenuobodus

Visi turime užduočių sąrašus. Ilgesnius ar trumpesnius, dienai, ar mėnesiui... Dažniausiai jie būna pilni darbų. Rimtų darbų. Kai kurie jų nuobodesni, kiti su aukštesniu prioritetu, o tretieji - reikalaujantys ypatingo dėmesio. Toks sąrašas labai svarbus jūsų tikslams pasiekti. Bet jis gali būti kiek nuobodokas ir... skirtas tik darbui.

Pasilinksminkite - įsirašykite į darbų sąrašą malonių užduočių, tokių kurios jus džiugintų. Padirbėję, atsipalaiduokite. Apdovanokite save gerais patyrimais už laiku atliktas užduotis. Tai leis jums atsipalaiduoti, ir pajausti daugiau gyvenimo džiaugsmo.

Kai susitaikysite su mintimi, kad malonumus galite įtraukti į darbų sąrašą, pradėkite planuoti savo laisvalaikį taip, kaip planuojate darbus - kalendoriuje. Jūsų poilsis lygiai taip pat svarbus, kaip ir jūsų darbas! Taip, kaip darbo metu neužsiimate blaškančia ar neproduktyvia veikla, taip laisvalaikiui skirtą laiką praleiskite kokybiškai ilsėdamiesi. Pamatysite, kad jūsų darbai pajudės greičiau, o poilsis bus turiningesnis ir atnešantis daugiau džiaugsmo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.